Gucci är nu parad!

Då var Gucci parad med fantastiska Rocco.  Så nu håller vi tummarna för valpar runt den 4 mars.

Är ni intresserade av valp så är ni välkomna att höra av er!

MY DOG

Då var utställningsåret igång. Fem hundar från senaste kullen var anmälda och fick väldigt bra kritik. Haddock blev BIR- junior och slutade som 4de bästa hanhund med cert. Havanna blev 2a bästa junior med ck men oplacerad i bästa tik. Chilli blev 3dje bästa junior med exc. De andra två tikarna fick VG men det är bara att öva på inför utomhus säsongen. Vi fick HP på uppfödargruppen, bra jobbat allihopa.
Gossip blev bästa tikvalp och slutade som BIM, tack Lena Erlandsson.

 

 

Spotdog’s Freaky Friday ” Fabbe” döttrar

Våran Fabbe har några avkommer världen över. Dock inte många kullar men har lyckats få fantastiskt fina döttrar varav jag själv fått äran att ha en dotter hemma.

Bild 1 Dalspot’s Hot Gossip  ”Gossip”

BIR valp – Rasspecial Helsingborg
BIR valp Herning x2
BIS 2 a Herning

Född: 20180430, fulltandad, 
Fader: C.I.B ( inte bekräftat)NORD CH Spotdog’s Freaky Friday
Moder: NORD CH Orion’s Belt Claim To Fame

Bild 2 Beloe Zoloto Tatyana Touched By An Angel ” Tuti”

EUROPEAN JUNIOR WINNER 2018
JUNIOR CHAMPIOM OF RUSSIA
JUNIOR CHAMPIOM OF LITHUANIA
JUNIOR CHAMPION CLUB OF DALMATIAN OF RUSSIA

born 04.05.2017 – 1 white & black female, full teeth, BAER +/+
father – INTER CH, CH DN, SE, NO and NORDIC CH
”Spotdog’s Freaky Friday”
mother – INTER CH, CH FI, SE, RUS, BLR, RO, BL,
J CH RUS, BLR, LT, LV, EST, BALT ”Beloe Zoloto Luxury Line”

Racing

Ni som följer mig på Facebook känner till att även racing är en del av vår passion. Hela familjen är engagerad vilket är fantastiskt roligt . Här kommer lite bilder från ett va äventyren under säsongen där sonen knep första platsen.

Bild 1 ser ni mig in action
Bild 2 yngsta sonen i grön bil.

Bild 3 Pontus på prispallen.

Bilder från Stora Stockholm & Herning

Bild 1. Spotdog’s Hunky Hero
Bild 2. Spotdog’s Half Half
Bild 3. Spotdog’s Happy Hour

Bild 4 Spotdog’s uppfödargrupp med de 3 ovan samt Spotdog’s Happy Holiday.

 

Nytt År och nya utmaningar!

Som vanligt springer tiden iväg. Våran förra valpkull har hunnit fylla 1 år och har hunnit vara ute en del i utställningsringarna och presterat fina resultat. Det blev en väldigt jämn kull med fantastiska rörelser. Våran Haddock har redan lyckats erövra 2 cert och 1 danskt junior cert, 1 BIR junior och en BIM junior samt kvalificerat sig till CRUFTs 2019. Havanna har plockat ett cert och 1 BIR junior. 

4 individer från denna kull lyckades bli bästa uppfödargrupp i Stora Stockholm. tack alla inblandade. Jag hoppas få se er mycket framöver i ringarna och på andra banor där du och din hund trivs tillsammans!

 

 

Valparna 5 veckor !

Det är alltid mycket att stå i när man har valpar.  Valp mys, mat, kiss och bajs som ska städas och till det viktigaste..vem eller vilka ska stanna. Vi har fotograferat i två omgångar och det har diskuterats fram och tillbaka och plockats isär och satts ihop. Men nu har jag bestämt mig så ni stackars valpköpare också kan få veta ve er framtida familjemedlem blir. Jag är så tacksam över att ha min vän Lena till hjälp med fotografering och tjat om vem eller vilka som ska vara kvar 🙂 

 

 

 

 

 

 

Valparna är här!

Spotdog’s H-kull är här. Spotdog’s Diamond Dash & Offordale Chevalier fick 7 tikar och 5 hanar den 9 december. Nu hoppas vi på att allt går bra och att vi hittar trevliga familjer till valparna. 


Valpar!

Som vanligt är jag inte så snabb på att uppdatera hemsidan eller bloggen. Jag får skylla på Facebook där jag är betydligt flitigare med att uppdatera :).

Planer på valpar har funnits under hela året och som de flesta vet, så miste Evita hela sin kull, och det känns lite motigt att utsätta en tik ( och sig själv ) igen för denna resa. Men ska avelsarbetet fortskrida så måste man ta nya tag. Denna gången blev det Diddi som har gått i löp. Lite tidigare än jag önskat mig men men ..så är det. Det finns en mening med allt. Valet av hanhund är alltid lika svårt. Jag har under några års tid velat använda mig av Mr Darcy och nu blev det äntligen möjligt.

Jag, Jenny och Diddi gav oss iväg till England den 7/10. det blev en övernattning i Tyskland innan färjan avgick från Holland på söndagen. Väl i land i England kom den stora utmaningen..att köra vänstertrafik!!Allt gick bra och väl framme hos Jenny blev vi varmt omhändertagna på hennes fantastiska ställe. Det blev 2 bra parningar innan hemfärd på måndagskvällen. Så nu håller vi tummarna för en fantastisk kull.

Mr Darcy

Södra inoff

Södra aktivitetsgruppen anordnade en liten inofficiell utställning på Svaneholms slott. Domare för dagen var Lena Erlandsson, kennel Dalspots. Gucci fick hänga med för att få lite ringträning och egen tid med matte. Över 20 hundar var anmälda och flertalet hade jag tidigare inte sett. det var ett mycket trevligt arrangemang. Gucci vann till en början juniorklassen och avslutade dagen med BIR! Stort tack till domaren som kan se förbi hennes teckning och tittar på typen !

Det var härligt att få följa utställningen från ringside efter många års arbete i aktivitetsgruppen. Så kul att se flera nya engagerade ansikten i föreningen. Lycka till med fortsatt arbete!

Gucci14man