Fodervärd sökes!

Söker fodervärd till vår underbara Haddock. Han är en 3,5 årig hane med mycket energi. Haddock är svensk och dansk utställningschampion och ska vara kvar i avel. Därför söker vi dig som är intresserad av att förvalta denna kille på bästa sätt. Han lever idag i en flock med både tikar och hanar och det fungerar väldigt bra.

Ni ska bo inom rimlig köravstånd .  Lägenhet är inget alternativ!

Skicka mail och beskriv på vilket sätt ni skulle kunna passa som matte/husse för denna kille.

cecilia.andersson.7009@hotmail.com

 

 

 

Då var dom här !!

Den 8/1 kom Gucci & Cesars efterlängtade valpar. 8 tikar och 2 hanar .  Gucci är en cool och klok mamma som tar det  hela med ro!

 

 

2020

Det har varit ett märkligt år för oss alla. Hela utställningssäsongen blev inställd och valpplanerna under våren blev inställda då vi inte kunde komma utanför Sveriges gränser när det väl var dags för parning. Men i november lyckades jag komma iväg till Tyskland och para Gucci med fina Cesar. Så nu håller vi tummarna för många fina valpar i början på januari. Tusen tack Karola Lehman för att jag får använda Cesar!

Var rädda om varandra och håll i håll ut..det kommer vända ..snart kommer aktiviteter igång igen..även om jag har svårt att tro att det någonsin blir som tidigare.

 

Gott slut!

Året går alltid mycket fortare än vad man tänkt sig. Så glad att höra från er Spotdog’s ägare under året, för det mesta är det bara positiva saker och ibland utmaningar som jag försöker hjälpa er igenom. En sorglig nyhet var att underbara Diddi fick avsluta sitt jordeliv pga en mycket allvarligt diskbrock i nacken. Hon hade dock det perfekta livet hos Carina med familj de sista året.

Utställningsåret har gått upp och det har gått ner, precis som vanligt ..ha ha ..men kul har vi i alla fall. jag har ändå de finaste hundarna med mig hem varje gång oavsett hur det går. 

Det är även spännande att följa avkommer efter Fabbe runt om i världen och det är alltid extra kul när de går bra, så klart. 

Vill önska er alla ett Gott slut så hoppas jag på att vi hörs och syns under 2020! Vi hoppas så klart på nya Spotdog’s under året.

Nu har även sista tjejen hittat sin familj!

Nu har sista valpen åkt. Stort lycka till med era nya familjemedlemmar!

Valparna är här!

Valpar efter Gucci och Rocco är här. De kom på internationella kvinnodagen 8/3, fem tikar och en hane.

Det är ett härligt gäng som vi har stora förväntningar på .

 

 

Gucci är nu parad!

Då var Gucci parad med fantastiska Rocco.  Så nu håller vi tummarna för valpar runt den 4 mars.

Är ni intresserade av valp så är ni välkomna att höra av er!

MY DOG

Då var utställningsåret igång. Fem hundar från senaste kullen var anmälda och fick väldigt bra kritik. Haddock blev BIR- junior och slutade som 4de bästa hanhund med cert. Havanna blev 2a bästa junior med ck men oplacerad i bästa tik. Chilli blev 3dje bästa junior med exc. De andra två tikarna fick VG men det är bara att öva på inför utomhus säsongen. Vi fick HP på uppfödargruppen, bra jobbat allihopa.
Gossip blev bästa tikvalp och slutade som BIM, tack Lena Erlandsson.

 

 

Spotdog’s Freaky Friday ” Fabbe” döttrar

Våran Fabbe har några avkommer världen över. Dock inte många kullar men har lyckats få fantastiskt fina döttrar varav jag själv fått äran att ha en dotter hemma.

Bild 1 Dalspot’s Hot Gossip  ”Gossip”

BIR valp – Rasspecial Helsingborg
BIR valp Herning x2
BIS 2 a Herning

Född: 20180430, fulltandad, 
Fader: C.I.B ( inte bekräftat)NORD CH Spotdog’s Freaky Friday
Moder: NORD CH Orion’s Belt Claim To Fame

Bild 2 Beloe Zoloto Tatyana Touched By An Angel ” Tuti”

EUROPEAN JUNIOR WINNER 2018
JUNIOR CHAMPIOM OF RUSSIA
JUNIOR CHAMPIOM OF LITHUANIA
JUNIOR CHAMPION CLUB OF DALMATIAN OF RUSSIA

born 04.05.2017 – 1 white & black female, full teeth, BAER +/+
father – INTER CH, CH DN, SE, NO and NORDIC CH
”Spotdog’s Freaky Friday”
mother – INTER CH, CH FI, SE, RUS, BLR, RO, BL,
J CH RUS, BLR, LT, LV, EST, BALT ”Beloe Zoloto Luxury Line”

Racing

Ni som följer mig på Facebook känner till att även racing är en del av vår passion. Hela familjen är engagerad vilket är fantastiskt roligt . Här kommer lite bilder från ett va äventyren under säsongen där sonen knep första platsen.

Bild 1 ser ni mig in action
Bild 2 yngsta sonen i grön bil.

Bild 3 Pontus på prispallen.