Vi söker fodervärd/ar till 2 av våra hanhundar eftersom flocken börjar bli stor här hemma. Båda hanhundarna är helt okomplicerade och lever tillsammans med hela flocken som består av 3 hanhundar och 4 tikar i varierade åldrar.  ”Alex” – Armstrong Iz Tertletskoy Dubravy, är 2,5 år gammal och söker dig som vill ha en arbetande hund. Alex är en aktiv hane som vill vara med på allt och vill arbeta med huvudet . Älskar långpromenader och soffliggande. Han är en mycket positiv hund, lättlärd, orädd och okomplicerad. Älskar allt och alla. Han är utställd med cert och fri röntgad på höfter och armbågar. 
Är du intresserad ska du som fodervärd gilla att arbeta med hund och att Alex ska vara tillgänglig för fortsatt avel. Du bör bo inom 1 timmes avstånd från oss.
Jäger – Spotdog`s Jumping Jack är 19 månader och är en lugn och trygg hane som älskar att få vara med på promenader och få följa med upp i soffan. Jäger är utställd med flera cert och ska meriteras klart under 2023. Han är också friröntgad på höfter och armbågar. Jäger ska vara tillgänglig för fortsatt avel. Du bör bo inom 1 timmes avstånd från oss.

Hundarna kan placeras i samma hem eller var för sig.

Låter Alex eller Jäger som hunden för dig så är du välkommen att höra av dig.

 

 

Kontakt