Höstrapport från oss!

Det är inte klokt vad tiden går fort. I september månad var jag som sammankallande med och arrangerade Utställning i Södra Dalmatiners aktivitetsgrupp.  Domaren för dagen var Jeelena Krus. Gucci blev populär och placerades som BIR valp. Fabbe kom på en hedrande 4de placering i bästa hanhundsklass och reserv-cert. Det var en trevlig dag med många prickiga vänner.

Vi har även haft vår årliga valpträff. Det kom inte så många valpköpare i år men vi som var där hade många glada skratt och spännande tävlingar. ett extra stort tack till Rebecca som byggde en bana likt en MH bana med många utmaningar för hundarna, vilket alla klarade galant. Precis  som det ska vara.

Hela familjen gav sig av till Herning för en långhelg med bad och utställning. Vi hyrde pool hus tillsammans med några vänner och badade och åt samt ställde hund mellan varven. Det gick riktigt bra dag 1 med Fabbe som slutade som BIM och  fick en titel med hem: DKV-16! det får man vara nöjd med. Flisa vann sin klass med ck,

Planer smids inför nästa valpkull. Denna gången kommer det att bli Sporttågs på både hanhund och tik vilket jag aldrig tidigare gjort, så detta ska bli så spännande. Uppdateringar kommer efterhand. Men är ni nyfikna kan ni gå in på fliken valpar ! Välkomna med intresse anmälan för en ny prickig vän !

Lämna ett svar