Valpar!

Som vanligt är jag inte så snabb på att uppdatera hemsidan eller bloggen. Jag får skylla på Facebook där jag är betydligt flitigare med att uppdatera :).

Planer på valpar har funnits under hela året och som de flesta vet, så miste Evita hela sin kull, och det känns lite motigt att utsätta en tik ( och sig själv ) igen för denna resa. Men ska avelsarbetet fortskrida så måste man ta nya tag. Denna gången blev det Diddi som har gått i löp. Lite tidigare än jag önskat mig men men ..så är det. Det finns en mening med allt. Valet av hanhund är alltid lika svårt. Jag har under några års tid velat använda mig av Mr Darcy och nu blev det äntligen möjligt.

Jag, Jenny och Diddi gav oss iväg till England den 7/10. det blev en övernattning i Tyskland innan färjan avgick från Holland på söndagen. Väl i land i England kom den stora utmaningen..att köra vänstertrafik!!Allt gick bra och väl framme hos Jenny blev vi varmt omhändertagna på hennes fantastiska ställe. Det blev 2 bra parningar innan hemfärd på måndagskvällen. Så nu håller vi tummarna för en fantastisk kull.

Mr Darcy

Lämna ett svar