Det blir inte alltid som man önskar…

Evita väntades valpa den 22/3. Dräktigheten flöt på fin och hon mådde mycket bra under alla 9 veckor. PÅ dygn 63 började jag bli orolig över att hon inte visade några tecken på att valpa. Dock mådde Evita mycket bra och busade med de andra hundarna så det var bara till att vänta. När hon gått 3 dagar övertiden kontaktade jag djursjukhuset över min oro att jag inte känt några valprörelser på morgonen. Vi åkte in och veterinären konstaterade att alla valpar dött efterhand. Det blev kejsarsnitt och det konstaterades 9 döda valpar. Evita fick stanna kvar för observation. Dagen efter fick jag komma och hämta min överlyckliga tjej. Veterinärerna och djursjukvårdarna var överförtjusta i Evita som hade gjort större delen av personalen kära i rasen dalmatiner efter hennes besök.

Nu har det gått snart 14 dagar och Evita är oförskämt pigg, vilket jag är väldigt tacksam för. Nu får hon vila upp sig för vidare beslut om hon ska pensioneras eller inte.

Tack alla som hört av sig ….. det blir inte alltid som man önskar, men något man måste vara beredd på som uppfödare.

Nu ska vi vila upp oss och fatta nya beslut om framtidens valpar hos oss på Kennel Spotdog`s!

Lämna ett svar