Malmövalp 141109

Malmövalp är en av de största valputställningarna och många uppfödare och valpköpare samlas på denna utställning för träning inför kommande utmaningar. Så gjorde även vi. Ett glatt gäng från Spotdog`s var där för att testa lyckan med våra valpar :). 9 dalmatiner från olika kennlar var där. Först var det hanhundarnas tur och Maximus slutade som 3 dje bästa hane. Efter det var de tikarnas tur. Molly placerades som 4 de bästa tik, Alva blev 2:a bästa tik och Evita blev 1:a! Sedan var det dags att möta den vinnande hanen. Efter några löprundor i ringen satte domaren till sist fram Evita som BIR! Syskonklassen som denna gången bestod av Molly, Alva och Evita fick HP och därmed tävla vidare i eftermiddagsfinalerna.

Det blev en tuff eftermiddag för våra valpar och då framför allt för Evita som både skulle tävla i syskongruppen samt i gruppfinalen. Syskonklassen fick först gå in och tävla mot grupperna 1-6. Spotdog`s vann vilket gjorde att vi fick gå in igen mot de vinnande syskongruppen i grupperna 7-10. Det var riktigt nervöst men det hela slutade fantastiskt – Syskonklassen blev BIS !

Sedan var det dags för Evita i gruppfinalen. helt otroligt satte domaren fram Evita som grupp 1a och därmed fick hon tävla vidare i BIS finalen. Här blev hon BIs 5a. det var en mycket trött dam som åkte hem i bilen.

Tack Allihop som var med och gjorde denna dagen oförglömlig! Som vanligt var det mycket skratt och tokigheter…men det är ju det som är meningen!

Spotdog`s Excel Edition, Exclusive Express, Exotic Empress

BISsyskon141109 BIR-Big1-Bis5141109

 

 

 

 

 

 

Spotdog`s Excel Edition

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar