Uppdateringar för hösten!

Nu borde jag verkligen skämmas eftersom jag inte uppdaterat hemsidan IGEN!! Det blir lätt så när livet rullar på I 190km! Men det är så det ska vara …leva här och nu. Men jag ska försöka sammanfatta denna aktiva höst så gott det går . Jag har som vanligt varit på resande fot I våra grannländer med mina små prickar. Bornholm I augusti blev mina små BIR och BIM valpar båda dagarna. Dag två kallade domaren in mig mitt I ringen när det var dags att döma riktiga BIR och BIM. Mitt hjärta nästan stannade eftersom han så så bestämd ut. Men han ville bara berätta att hade min tikvalp varit äldre så var det den enda som var bra nog för att bli BIR den dagen. PUH! Det var så kul att höra. Evita blev på lördagen 4de bästa tik. Sedan bar det iväg till Norge I dagarna 3. Fabbe blev BIM valp dag ett och 2a bästa hanvalp dag två och tre. Flisa blev 2a bästa tikvalp alla dagarna. Evita vann juniorklassen dag två och blev BIM-junior! Rasspecialen I Helsingborg blev Fabbe BIR.valp. Maximus slutatde som 2a bästa hane med R-CERT ! Grattis Jenny! Diddi blev 3dje bästa tik med ännu ett CERT och star nu inför championat! Prata om överraskning! Riktigt härlig helg.

Jag har hunnit  med lite annat än utställningar. Den 4de oktober hade vi kennelträff nere I Fjelie . Det var ett litet tappert gäng som samlades för att prata träna och lite prickbus. Vi grillade och testade på lite drag tack vare flitiga valpköpare (Frida & Patrik). Även nya valpköpare var på träffen för att få träffa flera prickar än mina. jag vill bara säga att ni valpköpare gör ett fantastiskt job med era hundar som charmar allt och alla.

 

Lämna ett svar